La Companyia de Teatre Còmic Jomeloguisjomelo.com, es forma l'any 1999, a partir del seu primer muntatge "CIRK". Una obra on es combinaven titelles i actors, i que parlava del món del circ.

 

Des de les hores la companyia ha participat a diferents festivals de teatre, ha fet temporada en teatres a Barcelona i ha girat els seus espectacles per tot Catalunya.

Des de la seva creació fins a l'actualitat la majoria dels muntatges que ha realitzat han estat pel públic familiar. Tot i que hi hagut un parell d'espectacles de creació fets per a públic adult, amb molt bona acollida, com va ser "APARTAMENT PER A 3 O QUATRE?" que durant un parell d'anys va estar rodant per teatres de Catalunya amb temporada a Barcelona.

L'any 2010 es forma la companyia Germans Palom, companyia de pallassos. Més tard l'any 2013 la companyia Germans Palom passa a ser una companyia independent de jomeloguisjomelo.com agafant així identitat pròpia.

Des de la seva formació a l'any 1999 per en Moi Aznar i Xavi Elies per la Cia. de Teatre Còmic Jomeloguisjomelo.com han passat o han format part de la Cia diferents actors, actrius o pallassos:

Dani Aznar, Àlex Vives (Galets), Encarna Laínez, Berta Giraut, Laura Martuscelli, Marta Aran, Eva Villanueva, Laia Alsina, Sílvia Blavia, Roser Bundó, Guida Ullà, Aleidis Vila, Aïda Puig.

Qui composa la companyia?

 

Moi Aznar

 

Format com actor a l’Escola d’Actors de Barcelona.

Postgrau Teatre i Educació a l’Institut del Teatre d’Osona.

Diploma en Pedagogia del Teatre a Infantil i Primària a l'Institut del Teatre d'Osona.

Formació en Direcció d’actors. Diversos cursos.

Formació en Cant. Diversos cursos.

Formació en interpretació en càmera. Diversos cursos.

Formació en Clown. Diversos cursos.

 

Companyia de Teatre associada a:

  • Facebook Classic

Associació de Narradores i Narradors

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now